Ulab din IT-partner

Övriga tjänster

Kontorsteknik, installationer, körjournaler, kaffe- och vattenlösningar

 

Bred kompetens och självklar service

Vi har lång erfarenhet av speciallösningar, tack vare vårt nära samarbete med leverantörer kan vi även hjälpa till med konferensrumslösningar m.m. Vi installerar också produkterna du köper av oss. Detta är en självklar del av Ulabs omfattande service. Hör av dig så berättar vi mer.

Att möta våra kunders behov har högsta prioritet för oss. Vi erbjuder att utföra ett flertal olika installationer som är nödvändiga inom kontorsteknik och kontorsutrustning.

Detta ingår i Ulabs kompetenser och specialkunskaper. Vår personal står bland annat för installation inom följande områden:

 • Kaffemaskiner
 • Vattenmaskiner
 • Nätverk
 • Körjournaler
 • Alkolås
 • Kamerasystem
 • Larm
 • Kalibreringar
 • Mobilförstärkare
KörjournalKörjournal

Köra säkert, räkna rätt

Tillsammans med leverantören Infobric Fleet erbjuder vi en körjournallösning för dig med företagsfordon. Oavsett antal fordon gör den din planering och affär mer effektiv.

Att ta hand om företagets fordonsflotta kan vara utmanande, men det behöver varken vara krävande eller kostnadsintensivt. Tillsammans med vår partner Infobric Fleet erbjuder vi en produkt som är helt automatisk, lätt att installera och utan bindningstid.

Smart lösning för dina körjournaler

På ett enkelt vis hjälper Infobric Fleet dina affärer med ett smart beslutsstöd. Vår lösning för dina körjournaler kommer dessutom göra din planering mer tidseffektiv.

kaffekaffe

Hållbart kaffe av högsta kvalitet

Ulabs IT Partners utbud av kontorsteknik inkluderar också hållbart kaffe av högsta kvalitet. Våra kaffemaskiner övertygar med smak och design.

Ärligt talat, att kaffemaskinen levererar är minst lika viktigt som att internetuppkopplingen fungerar. Därför är vi väldigt måna om att servera gott kaffe som kommer från mycket bra kaffemaskiner. Kaffet vi erbjuder smakar inte bara bra utan är 100 procent hållbart certifierat och klimatkompenserat.

Rätt design för rätt kaffearom

Med våra kaffemaskiner från erkända märken kan vi erbjuda färskt kaffe samt espressobaserade drycker av högsta kvalitet. Cappuccino, Caffe latte eller en kopp varm krämig choklad – med elegant design hjälper vi dig att hitta rätt dryck och smak.

VattenVatten

Naturligt uppfriskande vattenlösningar

För ditt och dina kollegors välmående serverar Ulab även uppfriskande vattenlösningar till ditt kontor.

Smakaromerna som vi levererar innehåller varken kalorier, sötningsmedel, tillsatt socker eller konserveringsämnen. Istället serverar vi en variation av uppfriskande, fräscha och bubblande smaker.

Frisk och smaklig variation

I motsats till läsk eller läskkoncentrat garanterar våra vattenlösningar en frisk smak i stilla och kolsyrat vatten. Följande smaker hittar du hos oss: granatäpple, citrus, lime, rabarber, ingefära, citron, persika och svart vinbär.

  Intresserad? Hör av dig!

  Fyll i formuläret nedan och kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

  Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.