Vi förbättrar ditt företags

Telefoni

Ulab IT Partner hjälper dig förbättra din telekommunikation, företagstelefoni och företagsväxel. Personlig service och hög kvalitet till rätt kostnad.
  • Företagstelefoni
  • Telefonväxel
  • Mobiltelefoner
  • Intern eller extern kommunikation

Telefoni som passar dig och ditt företag

Vi hjälper dig att säkra upp, uppdatera och effektivisera din telekommunikation, både internt och externt vi tar fram lösningen som möter dina särskilda krav och förutsättningar inom kommunikation – vare sig det handlar om företagstelefoni, företagsväxel, intern eller extern kommunikation.

Växla upp med oss

Vi på Ulab jobbar med mobila växlar och några av våra leverantörer är Telavox, Telia och Telenor. Vi anpassar telefonin efter våra kunders önskemål.

Telefoni tjänsterTelefoni tjänster

Nya modeller

Vi erbjuder alltid de senaste telefonmodellerna

Ny teknik och modern telefoni

Som teknikentusiaster har vi alltid koll på de senaste trenderna och utvecklingarna inom mobilkommunikation och företagstelefoni. För dig som vår kund betyder det att vårt arbete drivs av ambitionen att alltid erbjuda de senaste modellerna och samtidigt att vi vill hitta lösningar som matchar just dina krav.

Telia logoTelia logotelenor logotelenor logo
mobilväxel hos skene järnmobilväxel hos skene järn

Case

Specialanpassad mobilitet för ledning och personal

2016 började vi att effektivisera Skene Järns trådlösa telefoni på lager och butik. Som trogen servicepartner står vi idag för hela företagets utrustning med specialanpassad mobiltelefoni som vi uppdaterar fortlöpande.

    Intresserad? Hör av dig!

    Fyll i formuläret nedan och kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.