Personlig service & helhetsansvar för

IT-lösningar

Alla IT-lösningar och IT-tjänster som vi levererar är del av ett helhetskoncept där vi tar stort ansvar för den personliga servicen. Det är så vi vill att IT-support fungerar och det är principen som ligger till grund av vårt servicearbete.
 • Kostnadseffektiva IT-tjänster
 • Kraftfulla datorlösningar
 • Specialanpassad teknik
 • Pålitlig backup och support
 • Mötesrum
 • Hosting

Starka, hållbara och personliga IT-lösningar

Behöver du och dina kollegor att förnya IT-miljön på kontoret? Eller behöver du kanske en datorlösning för ditt enmansföretag? Det som kännetecknar vårt arbete är att vi alltid säkerställer kraftfulla samt kostnadseffektiva lösningar, oavsett uppdragets omfång. Vi skapar datorlösningar och hjälper med IT-tjänster överallt där det efterfrågas mer trygghet och effektivitet.

Kvalitet och kunskap i samklang med kunden

Vi anpassar alltid våra tjänster och tekniken som vi levererar efter kundens behov. Därför prioriterar vi kompetent service och pålitlig support högt. Det ligger i vårt intresse att individanpassa våra IT-lösningar. Vi vill lära oss av dig och din verksamhet för att säkerställa just den trygghet som du behöver för att kunna växa.

Office 365 logoOffice 365 logo

Effektiv och trygg backup

För att garantera trygga backuplösningar samarbetar vi sedan 2013 med vår partner Altaro. Vi kan erbjuda lokal backup samt externa kopior, med stor säkerhet och till ett bra pris, för både små och stora företag. Som backupleverantör stöder Altaro backup av Hyper-V samt Office 365 och garanterar goda resultat.

Backup dygnet runt

Produkterna utvecklas och uppdateras kontinuerligt. Dessutom säkerställer Altaro en support för samtliga licensmodeller. Det innebär att vi kan hjälpa din verksamhet snabbt, effektivt och löpande. Vid intresse ordnar vi gärna också en utvärderingslicens åt dig.

  Intresserad? Hör av dig!

  Fyll i formuläret nedan och kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

  Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.