Karriär med Ulab

Jobba hos oss

Vi är specialister på helhetslösningar för kontorsteknik och IT som underlättar din vardag på jobbet. Vi brinner för arbetet vi utför lika mycket som för tjänsterna som vi erbjuder. För oss på Ulab är personligt engagemang avgörande – för våra affärer, kunder och sättet som vi vill göra vårt jobb på.

Vill du vara med på vår resa? Skicka in en spontanansökan via karriar@ulabitpartner.se eller se lediga tjänster längre ner.

Lediga tjänster

Säljare som gillar teknik till det moderna kontoret

Vår styrka är att ta hand om det moderna kontorets viktigaste teknik – IT, telefoni och dokumenthantering. Din styrka är att sälja lösningarna genom att förstå kundernas vardag.

Därför är du duktig på teknik, snabb på att se lösningar och bra på att förstå vilka värden lösningarna ger kunden. Du gillar att sälja, är engagerad och mår bra av att sy ihop komplexa affärer där alla är nöjda.

Ja vi vet, vi kräver en hel del. Å andra sidan erbjuder vi mycket. Är du rätt för oss får du vara med och utveckla företaget och påverka din egen roll. Du har fast lön med bonus kopplad till prestation. Självklart har du tjänstebil och all teknisk utrustning som tjänsten kräver. Vi är naturligtvis kollektivanslutna och erbjuder bra sociala förmåner.

Sök tjänsten genom att skicka ett mail till magnus.hagberg@ulabitpartner.se.

Frågor kring tjänsten? Kontakta Magnus Hagberg på 033 3231694 eller magnus.hagberg@ulabitpartner.se.

 

 

Intresserad? Hör av dig!

Fyll i formuläret nedan och kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.