Nyheter

Viktigt möte

Föreställ dig att du och din kollega under några veckor har förberett er för ett viktigt möte – ett möte som till och med kan vara avgörande för ert företags framtid. Mötet är digitalt och allt är planerat in i minsta detalj. Agendan är perfekt, presentationen är felfri, och skjortan är struken. Ni ska precis koppla upp er och helt plötsligt funkar inte ljudet som det ska. Ni försöker starta om, byta sladdar och testa olika datorer men ingenting hjälper.

Det är exakt sådana scenarier vi vill förhindra med vår mötesrumsteknik. Ett lyckat digitalt möte ska vara så nära ett fysiskt möte som möjligt. Därför jobbar vi inte bara med ljud, bild och enkel uppkoppling utan även med möbler och annat i rummet som bidrar till den rätta känslan på mötet. Ett möte som trots allt kan vara avgörande.

Hör av dig till oss så ser vi till att du aldrig mer behöver uppleva ett dåligt möte. Åtminstone inte på grund av tekniken.